Традицинално по 8ми пат, тимот на Livestream.mk by 2S, по повод големиот христијански празник Богојавление-Водици ќе врши пренос во живо од Охрид за сите кои не можат да присуствуваат.

Планирано е преносот да започне во 8:30ч, кој ќе биде емитуван на Јутуб Каналот на 2С Студио, Фејсбук фан Страните на Стојан Стојановски, Охрид Инфо, Лејк Охрид, Охрид сити, Македонија итн. 

Преносот е од отворен тип. За превземање на преносот и реемитување може да побарате права на info@2sstudio.info +389 78 428 161

Доколку сакате да помогнете може слободно да донирате преку Pay Pal

Преносот го овозможија:

Помагатели и Пријатели на преносот 2024 во живо:

Благодарност до сите пријатели кои секој на свој начин изразија желба да го помогнат овој пренос.